Acupunctuur & Mindfulness Nijmegen

Maaike Hopman is Acupuncturist en Mindfulness trainester in Nijmegen, Nijmegen Oost. Met haar praktijk Pure Mai Acupunctuur & Mindfulness Nijmegen behandeld ze effectief pijnklachten, hormonale klachten bij vrouwen en stress gerelateerde klachten. Pure Mai Acupunctuur & Mindfulness is gevestigd aan de Groesbeekseweg in NIjmegen Oost vlakbij het Radboud UMC, Universiteit Nijmegen en het centrum van Nijmegen. Je kan er gratis parkeren en de praktijk is goed te bereiken per bus en trein (station Heyendaal Nijmegen). Maaike Hopman is in 2007 met haar acupunctuur praktijk begonnen in Nijmegen en heeft zich gaande jaren gespecificeerd in hormonale klachten bij vrouwen, stress-/burn-out klachten en pijnklachten. 
Acupunctuur behandeld een breed scala aan klachten. Klachten waarbij het wordt toegepast zijn diverse pijnklachten zoals rug-, schouder-, nekklachten, frozen shoulder, knieklachten, buikpijn, hoofdpijn/migraine, maar ook hooikoorts, stress gerelateerde klachten, insomnia, menstruatieklachten, premenstruele klachten (PMS), zwangerschapsklachten, overgangsklachten, infertiliteit en het ondersteund IUI/IVF/ICSI/KI-trajecten. Daarnaast biedt Maaike Hopman Mindfulness MBSR trainingen (Mindful Based Stress Reductie) aan in Nijmegen. Heb je behoefte aan minder stress, minder tijdsdruk, meer rust, bewuster leven, beter omgaan met emoties, meer energie, grip op je leven, mild zijn voor jezelf, meer in contact met jezelf en je omgeving. Dan is deze training iets voor jou.

 

Als een lichaam in disbalans is geeft dit door middel van klachten aan in de vorm van hoofdpijn, slapeloosheid, obstipatie, diarree of andere vegetatieve pijnklachten. Op het eerste oog onschuldige ongemakken die geen grote impact op het dagelijks leven hebben. Wanneer de klachten toenemen of chronisch worden, vormen ze echter een duidelijk signaal dat het lichaam steeds meer in disbalans is. Acupunctuur biedt aanknopingspunten voor een effectieve behandeling, ook wanneer je intussen andere therapieën hebt ondergaan of nog ondergaat. 
Bij Pure Mai Acupunctuur Nijmegen heerst er tijdens de behandeling een rustige en ontspannen sfeer. Een moment van onthaasten. Met een rustige, aandachtige, ‘down to earth’ benadering en een spontane noot geef Maaike de behandeling.