Sanne, 35 jaar PMS klachten

Veel klachten van menstruatie zowel pijnklachten, stemmingsklachten als zeer onregelmatig bloedverlies gedurende de maand. De huisarts heeft een spiraal of de pil aangeraden maar wilde eerst onderzoeken of een andere behandeling mij zou helpen. Zo ben ik gaan zoeken naar acupinctuur in Nijmegen en kwam ik bij Maaike uit. 
Maaike is zeer kalm, geïnteresseerd en erg kundig. Alles gaat in overleg en met goede uitleg. 
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat. Na 1 maand met een aantal behandelingen acupunctuur merkte ik al verschil in mijn cyclus. Gecombineerd met adviezen over mijn voeding zijn nu na een aantal maanden mijn klachten zo goed als verdwenen. 

Referenties

Overgangsklachten

De behandeling bij Maaike ervaar ik altijd als rustgevend en helpend. Het is niet alleen het zetten van de naalden, maar juist het creëeren van een ontspannende setting maakt dat je de behandeling op een diep niveau kunt ervaren. Echt een moment voor jezelf, helend en verfrissend.

Zwanger / Bevalling voorbereiding

Ik kan Pure mai van harte aanbevelen! Het is op een fijne en rustige locatie en Maaike is goed in haar werk. Ze heeft mij erg geholpen met mijn klachten en ik kom altijd met veel plezier naar de praktijk. De behandelingen in combinatie met de hoofdmassage en de klankschalen zorgen ervoor dat ik echt kan ontspannen. Naast de behandelingen had ze ook voedingtips ter ondersteuning van mijn klachten en is Maaike qua persoonlijkheid een fijne vrouw die naar je luistert, je echt ziet en humor heeft. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit en denkt ze altijd met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
 

PMS, Sanne 35 jaar

Veel klachten van menstruatie zowel pijnklachten, stemmingsklachten als zeer onregelmatig bloedverlies gedurende de maand. De huisarts heeft een spiraal of de pil aangeraden maar wilde eerst onderzoeken of een andere behandeling mij zou helpen. Zo ben ik gaan zoeken naar acupunctuur in Nijmegen en kwam ik bij Maaike uit. 
Maaike is zeer kalm, geïnteresseerd en erg kundig. Alles gaat in overleg en met goede uitleg. 

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat. Na 1 maand met een aantal behandelingen acupunctuur merkte ik al verschil in mijn cyclus. Gecombineerd met adviezen over mijn voeding zijn nu na een aantal maanden mijn klachten zo goed als verdwenen. 

PCOS

Na het stoppen met de pil werd ik niet ongesteld. Een jaar later werd PCOS vastgesteld en zo kwam ik bij Pure Mai terecht. Een paar maanden na de eerste acupunctuur behandelingen werd ik voor het eerst weer ongesteld. We zijn nu zo'n 1,5 jaar verder en alhoewel er nog geen duidelijke cyclus is, hebben de behandelingen er in ieder geval voor gezorgd dat de menstruatie weer in gang is gezet.

Ik heb de behandelingen altijd als zeer prettig ervaren. Maaike is een fijn persoon, professioneel, denkt echt met je mee en kijkt ook verder naar jou als persoon. Ik beveel Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen dan ook zeker aan voor vrouwen met PCOS klachten.

Burn-out / Overgangsklachten

De acupunctuur behandeling van Maaike in Nijmegen heeft me veel gebracht.
Ik kwam met overgang/en burn-out gerelateerde klachten. Door goede vragen komen de klachten in beeld en stemt Maaike de acupunctuurbehandeling hierop af. De rust en kalmte die er in de praktijkruimte is, maakt dat ik de behandeling als een weldaad ervaar. Dit heeft in mijn proces erg geholpen om weer in balans te komen. Zo fijn!

 

Overgangsklachten / Slaapproblemen

Maaike heeft oprechte aandacht voor je, haar rustige uitstraling is prettig waardoor ik me erg op mijn gemak voelde bij haar. Ze luistert aandachtig naar je klachten en stemt daar elke keer de behandeling op af. De behandelingen zelf heb ik als helend en ontspannend ervaren. Na de behandeling voelde ik me daardoor meer in balans. Maaike heeft oprechte aandacht voor je, haar rustige uitstraling is prettig waardoor ik me erg op mijn gemak voelde bij haar. Ze luistert aandachtig naar je klachten en stemt daar elke keer de behandeling op af. De behandelingen zelf heb ik als helend en ontspannend ervaren. Na de behandeling voelde ik me daardoor meer in balans. De acupunctuur praktijk ligt centraal in Nijmegen en je kan er gratis parkeren.

 

 

 

 

Postnatale depressie, vrouw 32 jr

Na mijn bevalling had ik last van extreme vermoeidheidsklachten. Ook wilde ik niet bij mijn pasgeboren kindje zijn. Ik voelde me daar erg schuldig over. Door de behandelingen bij Maaike (van Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen) voel ik me beter. Ik voel me weer 'gewoon' moe van dingen waar je ook moe van mag worden. Dankjewel voor je behandelingen, waarin je oog en aandacht hebt voor de hele persoon. Dat heb ik erg gewaardeerd en heb er mooie adviezen uit kunnen halen. 

PMS klachten, vrouw 34 jr

Na mijn zwangerschappen waren mijn pms klachten behoorlijk toegenomen. Na jaren aanmodderen vond ik uiteindelijk Maaike en haar praktijk. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Al na de eerste behandeling merkte ik duidelijk verschil. Inmiddels ben ik 5 behandelingen verder en zijn mijn klachten al 4 cycli tot een zeer dragelijk minimum beperkt. Echt een verademing. Dank je Maaike voor je zorgvuldige en aandacht volle zorg.

Bevalling voorbereiding, 32 jr

Ontspannende acupunctuur ter voorbereiding op de bevalling

Overgang, vrouw 57 jr

Doeltreffende behandelingen. Maaike voegt daar een fijne en ontspannen sfeer aan toe.

Buikpijn, vrouw 38 jr

Fijne, betrouwbare en kundige professional. Er hangt altijd een ontspannen sfeer en ze weet je op je gemak te stellen, daarnaast denkt ze graag met je mee.

Hooikoorts, vrouw 28

Maaike is een professional, deskundig in haar vak en daarbij een open en fijn persoon. Je voelt je snel bij haar op je gemak!

IVF, vrouw 40 jr

Elke keer als ik met Maaike een afspraak heb ga ik er met plezier heen en kom ik volledig ontspannen terug. Maaike heeft veel kennis en kan goed uitleggen wat ze doet, het menselijk lichaam is wonderlijk en de behandelingen ook. Ik heb enorm veel baat bij de prettige geduldige en doelgerichte behandelingen in mijn nu succesvolle fertiliteitstraject.

PMS, vrouw 40 jr


Ik heb nu ongeveer 4 behandelingen bij Maaike gehad en iedere keer als ik er ben geweest voel ik me heel erg ontspannen. Ik ben er vanwege PMS klachten en Maaike heeft daarover veel kennis. Haar acupunctuur praktijk in Nijmegen is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en met het openbaar vervoer.

IVF, vrouw 35 jr


Maaike is een zeer fijn persoon. Open en zeer ontspannen sfeer. Ze neemt ruim de tijd en geeft je een eerlijk advies. Maaike heeft mij met acupunctuur en chinese kruiden voor bereid op het IVF traject. Inmiddels ben ik 12 weken zwanger.

 

Zwangerschapswens, vrouw 35 jr

Puur, oprecht en kundig. Goud waard

Slaapproblemen, vrouw 53 jr

Door acupunctuur bij Maaike ben ik beter gaan slapen. Los van deze kwaliteit van acupunctuur kom ik graag bij Maaike omdat ze totale aandacht heeft en geeft voor je als persoon. Ze werkt met haar gevoel waardoor er echt contact is. Het contact is puur en afstand nabijheid goed en mooi afgestemd.

Zwangerschapswens, vrouw 29 jr

Mail: Ik ben zwanger! Jij hebt de afgelopen maanden mijn wanhoop gezien en elke keer heb je mij vertrouwen en rust kunnen geven. Ik weet nu dat ik natuurlijk zwanger kan worden en dat mijn lichaam dit dus wel kan! Daarnaast heb je mij in contact gebracht met mijn lichaam en voelde ik mij steeds meer verbonden met mijn lichaam. Duizendmaal dank! 

Bevalling voorbereiding

Het was nog even onzeker of ik moest worden ingeleid, maar ik bleek al 4 cm ontsluiting te hebben. De volgende ochtend had ik al tegen de 6cm en om 8 uur braken ze de vliezen. In een kleine 3 uurtjes met een eindsprint van 2 MINUTEN was ons mannetje er. Maaike van Pure Mai Acupunctuur heeft me dus supergoed op weg geholpen! Hartstikke fijn, lekker helemaal op eigen kracht bevallen zoals ik wilde :)

Bevalling voorbereiding

De bevalling zelf ging erg snel. Al helemaal voor een eerste. Alles bij elkaar heb ik er 5 uur over gedaan, waarvan de eerste 3 uur meer weg had van het gerommel wat ik de afgelopen weken voelde, dan echte pijnlijke weeën. Ik was dan ook enorm verbaasd toen de verloskundige me vertelde dat ik toen al 6 cm ontsluiting had! Dat niet-pijnlijke veranderde vlot trouwens toen nog geen half uur erna de vliezen braken :) Kortom, ik heb het idee dat de acupunctuur flink wat aan de voorbereiding heeft toegevoegd. 

Stress klachten, man 35 jr

Ik kom bij Maaike voor ontspanning. Ik ervaar de behandelingen bij Maaike als een erg goede combinatie van ontspanning en behandeling van mijn klachten. Maaike is een prettige persoon in de omgang en zorgt door haar kennis en rust voor een goed gevoel bij mij. Ik kan Maaike daarom iedereen aanraden.

Endometriose, vrouw 37 jr

Mijn eerste zwangerschap was spontaan en erg snel na het stoppen van de pil. Helaas lukte het niet om de 2e keer op "de natuurlijke manier" zwanger te raken. Na diverse onderzoeken bleek ik endometriose te hebben. Na zeven mislukte I.U.I pogingen en 3 mislukte I.V.F. pogingen had ik even een pauze nodig.

Menstruatieklachten, vrouw 34 jr

Ik kwam bij Maaike terecht omdat mijn menstruatiecyclus overhoop lag, er was geen pijl op te trekken. Ook had ik voor en tijdens de menstruatie altijd veel last van buikkrampen, hoofdpijn, duizeligheid en bloedstolsels, ik dacht dat dit er gewoon bij hoorde en dus heel normaal was.

 

Rugklachten, man 69

In 2011 werd bij mij een hernia geconstateerd. Ik had vooral last van uitvalverschijnselen in mijn been. Acupunctuur zou kunnen helpen de klachten te verminderen. Ik vond op internet Maaike’s website, die sprak me aan, die had iets persoonlijks. Ik kreeg snel contact en maakte meteen een afspraak.

Stuitligging, vrouw 34 jr

Aan het einde van mijn tweede zwangerschap bleek het kindje in stuit te blijven liggen. Zodoende nam ik contact op met Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen. Na succesvolle verhalen van de verloskundigepraktijk over Moxa-therapie. Maaike maakte meteen tijd voor mij om zo snel mogelijk te kunnen starten met Moxa.

IVF, vrouw 40 jaar

Ik heb een hele goede ervaring met Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen! Na drie jaar proberen zwanger te raken zijn we overgestapt op IVF. We hebben 2 mislukte cryo terugplaatsingen gehad. Voor de 3de terugplaatsing heb ik hulp ingeschakeld bij Maaike Hopman. Een collega bracht me op het idee. Ik had zelf geen ervaring met acupunctuur.

IVF, vrouw 41 jr

Ongeveer een half jaar geleden kwam ik bij Maaike terecht. Na 6 IUI-pogingen en 2 IVF-behandelingen raakte ik maar niet zwanger. Ik had geen ervaring met acupunctuur, maar werd op het idee gebracht door mijn schoonzus die erdoor van haar zwangerschapsklachten afgeholpen werd. Waarom niet proberen of acupunctuur mij kan helpen zwanger te raken?

Onregelmatige cyclus, vrouw 39 jr

Ik ben bij Maaike terecht gekomen omdat ik last heb van een onregelmatige cyclus/verminderde vruchtbaarheid. Omdat ik graag zwanger wil worden met hulp van een spermadonor (KI) raadde een kennis van mij acupunctuur aan. Nadat ik contact had gelegd via email kon ik de week erna al terecht.

Overgangsklachten, vrouw 57 jr

Via een vriendin hoorde ik over goede resultaten van acupunctuur bij overgangsklachten. Ik had erg veel last van nachtelijk zweten en daardoor slaaptekort. Verder kon ik ook overdag moeilijk functioneren op het werk door de opvliegers. Ik voelde me naar en misselijk als er weer een opvlieger aankwam, en werd daardoor enorm afgeleid. Door de acupunctuur behandelingen bij Maaike zijn de klachten zo goed als weg. Daarnaast geeft ze ook advies over leefstijl en voeding. 

Stress klachten, vrouw 30 jr

Ruim 3 jaar geleden kwam ik bij Maaike in behandeling. Het was voor mij een stress-volle tijd, waarbij ik op zoek was naar ontspanning. Ik ben er van overtuigd dat de behandeling ervoor gezorgd heeft dat er een goed evenwicht is gekomen tussen lichaam en geest.

Rugpijn, vrouw 41 jr

Met rugklachten kwam ik bij Pure Mai terecht. Ik had geen ervaring met acupuntuur, maar van diverse mensen er goede verhalen over gehoord. Maaike neemt de tijd voor je, stelt de goede vragen en straalt een rust uit wat heel prettig is.

Stress klachten, man 28 jr

Ik ga regelmatig naar Maaike voor een behandeling tegen stress. Bij mij werken de behandelingen zeer effectief. Maaike is iemand die goed in haar vak is en ook nog heel prettig in de omgang! Ik raad het iedereen aan om het een keer te proberen!

Pre menstrueel syndroom

Ongeveer een twee jaar geleden kwam ik met klachten rond PMS en menstruatie bij Maaike Hopman. De klachten zijn door de behandelingen aanzienlijk verminderd.

Bekijk alle referenties