Vrouw, 46 jaar

Door acupunctuur bij Maaike ben ik beter gaan slapen. Los van deze kwaliteit van acupunctuur kom ik graag bij Maaike omdat ze totale aandacht heeft en geeft voor je als persoon. Ze werkt met haar gevoel waardoor er echt contact is. Het contact is puur en afstand nabijheid goed en mooi afgestemd.

Lees meer

Vrouw, 29 jaar

Mail: Ik ben zwanger! Jij hebt de afgelopen maanden mijn wanhoop gezien en elke keer heb je mij vertrouwen en rust kunnen geven. Ik weet nu dat ik natuurlijk zwanger kan worden en dat mijn lichaam dit dus wel kan! Daarnaast heb je mij in contact gebracht met mijn lichaam en voelde ik mij steeds meer verbonden met mijn lichaam. Duizendmaal dank! 

Lees meer

Mia, 63 jaar

Mijn klacht was destijds een tenniselleboog. Mijn rechter schouder bleek vast te zitten. Ik heb erg goede ervaringen met acupunctuur. Het brengt mijn lijf altijd meer in balans. De combinatie van weldaad en genezing/ opheffen van pijn ervaar ik als erg prettig. Maaike is zowel als persoon als therapeut een fijn mens. De behandeling voldoet aan mijn verwachtingen. We spreken van te voren altijd over de ervaringen van de afgelopen weken en hierop wordt ook de behandeling aangepast. Ik krijg het deels vergoed van de zorgverzekering. Het is goed te bereiken per auto. Maaike is prima bereikbaar via telefoon en mail. 

Lees meer

Vrouw, C. Bredema

Het was nog even onzeker of ik moest worden ingeleid, maar ik bleek al 4 cm ontsluiting te hebben. De volgende ochtend had ik al tegen de 6cm en om 8 uur braken ze de vliezen. In een kleine 3 uurtjes met een eindsprint van 2 MINUTEN was ons mannetje er. Jij hebt me dus supergoed op weg geholpen! Hartstikke fijn, lekker helemaal op eigen kracht bevallen zoals ik wilde.

Lees meer

Vrouw, J. Jansen

De bevalling zelf ging erg snel. Al helemaal voor een eerste. Alles bij elkaar heb ik er 5 uur over gedaan, waarvan de eerste 3 uur meer weg had van het gerommel wat ik de afgelopen weken voelde, dan echte pijnlijke weeën. Ik was dan ook enorm verbaasd toen de verloskundige me vertelde dat ik toen al 6 cm ontsluiting had! Dat niet-pijnlijke veranderde vlot trouwens toen nog geen half uur erna de vliezen braken :) Kortom, ik heb het idee dat de acupunctuur flink wat aan de voorbereiding heeft toegevoegd. 

Lees meer

Sten, 35 jaar

Ik kom bij Maaike voor ontspanning.  Ik ervaar de behandelingen bij maaike als een erg goede combinatie van ontspanning en behandeling van mijn klachten. Maaike is een prettige persoon in de omgang en zorgt door haar kennis en rust voor een goed gevoel bij mij. Ik kan maaike daarom iedereen aanraden.

Lees meer

Anneke, 37 jaar

Mijn eerste zwangerschap was spontaan en erg snel na het stoppen van de pil. Helaas lukte het niet om de 2e keer op "de natuurlijke manier" zwanger te raken. Na diverse onderzoeken bleek ik endometriose te hebben. Na zeven mislukte I.U.I pogingen en 3 mislukte I.V.F. pogingen had ik even een pauze nodig.

Lees meer

Cindy, 34 jaar

Ik kwam bij Maaike terecht omdat mijn menstruatiecyclus overhoop lag, er was geen pijl op te trekken. Ook had ik voor en tijdens de menstruatie altijd veel last van buikkrampen, hoofdpijn, duizeligheid en bloedstolsels, ik dacht dat dit er gewoon bij hoorde en dus heel normaal was.

 

Lees meer

Piet-Hein, 69 jaar

In 2011 werd bij mij een hernia geconstateerd. Ik had vooral last van uitvalverschijnselen in mijn been. Acupunctuur zou kunnen helpen de klachten te verminderen. Ik vond op internet Maaike’s website, die sprak me aan, die had iets persoonlijks. Ik kreeg snel contact en maakte meteen een afspraak.

Lees meer