Menstruatieklachten

Menstruatieklachten

Problemen met je menstruatie?

Je kunt dan denken aan een PCOS, PMS, endometriose, pijnlijke menstruatie, onregelmatige cyclus, hevig vloeien.

Lees meer over acupunctuur en menstruatieklachten

Zwanger

Zwanger

Last van zwangerschapmisselijkheid? Of andere zwangerschapsklachten? Zwanger zijn is een mooie en bijzondere tijd waar je optimaal van wilt genieten.

Lees meer over zwangerschapsklachten en acupunctuur

Zwanger worden

Zwanger worden

Lukt het niet om zwanger te worden? Of wordt je makkelijk zwanger maar heb je een miskraam gehad? Ga je een IVF, IUI of ICSI traject doen. Heb je klachten tijdens de cyclus?

Meer over acupunctuur en zwangerschapswens 

Overgangsklachten

Overgangsklachten

Ben je in de overgang?

Elke vrouw moet er een keer aan geloven. De ene vrouw gaat er klachtenloos doorheen en de ander kampt met diverse klachten. 

Lees meer over overgangsklachten 

Pijnklachten

Pijnklachten

Pijn wie kent het niet!

Pijnklachten kunnen het dagelijkse leven flink beïnvloeden. Het kan je bewegingsvrijheid beperken en je emoties negatief beïnvloeden.

Lees meer over pijnklachten

Stress, burn-out en vermoeidheid

Stress, burn-out en vermoeidheid

Stress betekent spanning, druk of belasting. Het lichaam reageert op stress door onder andere een snelle polsslag, gespannen spieren en een oppervlakkige ademhaling.

 Lees meer over acupunctuur en stress, burnout en vermoeidheidsklachten

Behandeling

Acupunctuur en chinese kruiden behandelen een
breed scala aan chronische en acute klachten

Lees meer over de behandeling

Referenties

Overgangsklachten

De behandeling bij Maaike ervaar ik altijd als rustgevend en helpend. Het is niet alleen het zetten van de naalden, maar juist het creëeren van een ontspannende setting maakt dat je de behandeling op een diep niveau kunt ervaren. Echt een moment voor jezelf, helend en verfrissend.

Zwanger / Bevalling voorbereiding

Ik kan Pure mai van harte aanbevelen! Het is op een fijne en rustige locatie en Maaike is goed in haar werk. Ze heeft mij erg geholpen met mijn klachten en ik kom altijd met veel plezier naar de praktijk. De behandelingen in combinatie met de hoofdmassage en de klankschalen zorgen ervoor dat ik echt kan ontspannen. Naast de behandelingen had ze ook voedingtips ter ondersteuning van mijn klachten en is Maaike qua persoonlijkheid een fijne vrouw die naar je luistert, je echt ziet en humor heeft. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit en denkt ze altijd met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
 

PMS, Sanne 35 jaar

Veel klachten van menstruatie zowel pijnklachten, stemmingsklachten als zeer onregelmatig bloedverlies gedurende de maand. De huisarts heeft een spiraal of de pil aangeraden maar wilde eerst onderzoeken of een andere behandeling mij zou helpen. Zo ben ik gaan zoeken naar acupunctuur in Nijmegen en kwam ik bij Maaike uit. 
Maaike is zeer kalm, geïnteresseerd en erg kundig. Alles gaat in overleg en met goede uitleg. 

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat. Na 1 maand met een aantal behandelingen acupunctuur merkte ik al verschil in mijn cyclus. Gecombineerd met adviezen over mijn voeding zijn nu na een aantal maanden mijn klachten zo goed als verdwenen. 

PCOS

Na het stoppen met de pil werd ik niet ongesteld. Een jaar later werd PCOS vastgesteld en zo kwam ik bij Pure Mai terecht. Een paar maanden na de eerste acupunctuur behandelingen werd ik voor het eerst weer ongesteld. We zijn nu zo'n 1,5 jaar verder en alhoewel er nog geen duidelijke cyclus is, hebben de behandelingen er in ieder geval voor gezorgd dat de menstruatie weer in gang is gezet.

Ik heb de behandelingen altijd als zeer prettig ervaren. Maaike is een fijn persoon, professioneel, denkt echt met je mee en kijkt ook verder naar jou als persoon. Ik beveel Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen dan ook zeker aan voor vrouwen met PCOS klachten.

Burn-out / Overgangsklachten

De acupunctuur behandeling van Maaike in Nijmegen heeft me veel gebracht.
Ik kwam met overgang/en burn-out gerelateerde klachten. Door goede vragen komen de klachten in beeld en stemt Maaike de acupunctuurbehandeling hierop af. De rust en kalmte die er in de praktijkruimte is, maakt dat ik de behandeling als een weldaad ervaar. Dit heeft in mijn proces erg geholpen om weer in balans te komen. Zo fijn!

 

Overgangsklachten / Slaapproblemen

Maaike heeft oprechte aandacht voor je, haar rustige uitstraling is prettig waardoor ik me erg op mijn gemak voelde bij haar. Ze luistert aandachtig naar je klachten en stemt daar elke keer de behandeling op af. De behandelingen zelf heb ik als helend en ontspannend ervaren. Na de behandeling voelde ik me daardoor meer in balans. Maaike heeft oprechte aandacht voor je, haar rustige uitstraling is prettig waardoor ik me erg op mijn gemak voelde bij haar. Ze luistert aandachtig naar je klachten en stemt daar elke keer de behandeling op af. De behandelingen zelf heb ik als helend en ontspannend ervaren. Na de behandeling voelde ik me daardoor meer in balans. De acupunctuur praktijk ligt centraal in Nijmegen en je kan er gratis parkeren.

 

 

 

 

Postnatale depressie, vrouw 32 jr

Na mijn bevalling had ik last van extreme vermoeidheidsklachten. Ook wilde ik niet bij mijn pasgeboren kindje zijn. Ik voelde me daar erg schuldig over. Door de behandelingen bij Maaike (van Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen) voel ik me beter. Ik voel me weer 'gewoon' moe van dingen waar je ook moe van mag worden. Dankjewel voor je behandelingen, waarin je oog en aandacht hebt voor de hele persoon. Dat heb ik erg gewaardeerd en heb er mooie adviezen uit kunnen halen. 

PMS klachten, vrouw 34 jr

Na mijn zwangerschappen waren mijn pms klachten behoorlijk toegenomen. Na jaren aanmodderen vond ik uiteindelijk Maaike en haar praktijk. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Al na de eerste behandeling merkte ik duidelijk verschil. Inmiddels ben ik 5 behandelingen verder en zijn mijn klachten al 4 cycli tot een zeer dragelijk minimum beperkt. Echt een verademing. Dank je Maaike voor je zorgvuldige en aandacht volle zorg.

IVF, vrouw 35 jr


Maaike is een zeer fijn persoon. Open en zeer ontspannen sfeer. Ze neemt ruim de tijd en geeft je een eerlijk advies. Maaike heeft mij met acupunctuur en chinese kruiden voor bereid op het IVF traject. Inmiddels ben ik 12 weken zwanger.

 

Zwangerschapswens, vrouw 29 jr

Mail: Ik ben zwanger! Jij hebt de afgelopen maanden mijn wanhoop gezien en elke keer heb je mij vertrouwen en rust kunnen geven. Ik weet nu dat ik natuurlijk zwanger kan worden en dat mijn lichaam dit dus wel kan! Daarnaast heb je mij in contact gebracht met mijn lichaam en voelde ik mij steeds meer verbonden met mijn lichaam. Duizendmaal dank! 

Bevalling voorbereiding

Het was nog even onzeker of ik moest worden ingeleid, maar ik bleek al 4 cm ontsluiting te hebben. De volgende ochtend had ik al tegen de 6cm en om 8 uur braken ze de vliezen. In een kleine 3 uurtjes met een eindsprint van 2 MINUTEN was ons mannetje er. Maaike van Pure Mai Acupunctuur heeft me dus supergoed op weg geholpen! Hartstikke fijn, lekker helemaal op eigen kracht bevallen zoals ik wilde :)

Menstruatieklachten, vrouw 34 jr

Ik kwam bij Maaike terecht omdat mijn menstruatiecyclus overhoop lag, er was geen pijl op te trekken. Ook had ik voor en tijdens de menstruatie altijd veel last van buikkrampen, hoofdpijn, duizeligheid en bloedstolsels, ik dacht dat dit er gewoon bij hoorde en dus heel normaal was.

 

Stuitligging, vrouw 34 jr

Aan het einde van mijn tweede zwangerschap bleek het kindje in stuit te blijven liggen. Zodoende nam ik contact op met Pure Mai Acupunctuur in Nijmegen. Na succesvolle verhalen van de verloskundigepraktijk over Moxa-therapie. Maaike maakte meteen tijd voor mij om zo snel mogelijk te kunnen starten met Moxa.

Overgangsklachten, vrouw 57 jr

Via een vriendin hoorde ik over goede resultaten van acupunctuur bij overgangsklachten. Ik had erg veel last van nachtelijk zweten en daardoor slaaptekort. Verder kon ik ook overdag moeilijk functioneren op het werk door de opvliegers. Ik voelde me naar en misselijk als er weer een opvlieger aankwam, en werd daardoor enorm afgeleid. Door de acupunctuur behandelingen bij Maaike zijn de klachten zo goed als weg. Daarnaast geeft ze ook advies over leefstijl en voeding. 

Bekijk alle referenties