Stephanie, 40 jaar | IVF

Ik heb een hele goede ervaring met acupunctuur! Na drie jaar proberen zwanger te raken zijn we overgestapt op IVF. We hebben 2 mislukte cryo terugplaatsingen gehad. Voor de 3de terugplaatsing heb ik hulp ingeschakeld bij Maaike Hopman. Een collega bracht me op het idee. Ik had zelf geen ervaring met acupunctuur. En met Succes!! Ik ben zwanger van ons eerste kindje;)!!! Na een aantal behandelingen bij Maaike.

Zij zorgde voor een goede stimulatie van de bloedcirculatie in de baarmoeder. Het vermindert de kans op miskraam en pijn en stress bij de puncties. Net waar de problemen kunnen liggen. Ik kan het iedereen aanraden, er ging een wereld voor me open. Bewustwording van je lichaam. Zo ontspannen heb ik me in jaren niet gevoeld. Het is een effectieve maar zeker ook een fijne behandeling. Ze is een specialist, perfectionist en stelt het belang van de cliënt voorop. Maaike is goed op de hoogte van de problematiek rondom IVF.

Ze besteedt tijd aan je en zorgt dat ze bij de intake een duidelijk beeld heeft van het probleem. Bij iedere behandeling bespreken we de ontwikkelingen en problemen Die ze dan meeneemt in haar behandelplan. De muziek, geur en de warmte en de frisse handdoekjes geven je een welkom gevoel. En dat is pas het begin;) Dus de behandeling voldoet boven mijn verwachting en de kosten van de behandeling zijn zeker in verhouding met wat je er voor krijgt. Ze geeft goed aan op haar website welke verzekeringsmaatschappijen haar behandeling vergoeden.

Ik kon vrijwel meteen de eerste week bij haar terecht, dat was fijn want mijn timing was niet perfect. Normaal begin je minimaal 6 a 8 weken voor de terugplaatsing. Ze is ook goed bereikbaar. Je kunt er makkelijk de auto parkeren en er is een bushalte in de buurt. Wat ik ook prettig vind is dat je altijd met je vragen per mail of telefoon bij haar terecht kan.