Mia Blonk 15 04 1957

Mijn klacht was destijds een tenniselleboog. Mijn rechter schouder bleek vast te zitten. Ik heb erg goede ervaringen met acupunctuur. Het brengt mijn lijf altijd meer in balans. De combinatie van weldaad en genezing/ opheffen van pijn ervaar ik als erg prettig. Maaike is zowel als persoon als therapeut een fijn mens. De behandeling voldoet aan mijn verwachtingen. We spreken van te voren altijd over de ervaringen van de afgelopen weken en hierop wordt ook de behandeling aangepast.

Ik heb de afgelopen vijf jaar mijn behandeling afgebouwd van wekelijks tot ongeveer om de acht weken. Nu is het voor mij het onderhouden van mijn lijf. En de massage doet me goed.

Ik ben destijds via een artikel in de krant naar Milsbeek gegaan en bij Maaike terecht gekomen. Nadat Maaike me ging behandelen en zij in haar praktijk in Nijmegen verder ging, ben ik met haar mee gegaan. De kosten zijn prima in verhouding met de behandeling. Ik krijg de kosten vergoed van de zorgverzekeraar. Het is goed te bereiken per auto. Ik kom uit Boxmeer. Maaike is prima bereikbaar via telefoon of mail.